Bestyrelsesmøde

1. maj 2017

Arbejdernes kampdag blev brugt til et møde med store beslutninger. Kontrakten med Vennelyst, som skal bygge vores nye varmeværk er underskrevet. Hele papirgangen er næsten afsluttet og vi forventer at tage første spadestik i uge 22. Hvem der skal føre spaden er endnu ikke bekræftet, men vi satser på en meget aktuel minister.

For at alle vore andelshavere kan følge med i den store beslutning der er truffet, planlægger vi flere aktiviteter. Der vil i Sindal Avis blive orienteret om de endelige tidspunkter. Vi vil afholde to info møder på varmeværket, dette vil ske i dagtimerne. Vi håber, at mange vil komme til en uformel snak om det nye værk. Har du spørgsmål som ønskes besvaret, har du en god ide eller noget helt andet, så vil der være repræsentanter fra bestyrelsen tilstede. Vi byder på en kop kaffe.

Der vil senere blive afholdt et stort møde i Sindal Hallen, hvor vore samarbejdspartnere omkring byggeriet vil være tilstede, samt komme med indlæg. Vi vil sørge for der er fremstillet materiale der tydeligt viser det nye byggeri. Du kan også på dette møde stille spørgsmål til panelet, men vil du hellere snakke om det i et mindre forum, så mød op på værket til et af info møderne.

Den dag vi tager første spadestik inviterer vi alle til at komme på Gutenbergvej. Vi opstiller et telt samt en pølsevogn, så menuen består af pølser med øl eller vand. Kom og gør dagen til en festlig dag.

Nu mangler der kun at blive skiftet 104 varmemålere, og dette afsluttes inden aflæsningen i juni, som så kan klares fra værket med et enkelt tryk på en knap. Det er godt nok smart!

Det igangværende graveri i Nørregade afsluttes før sommerferien. Til efterår tager vi så fat på Østerlund, Parallelvej og Nyvangen. Vi ved det giver mange problemer, men fat mod, det bliver godt når det er færdigt.