Bestyrelsesmøde

Afholdt den 23. oktober i Sindal Varmeforsynings mødelokale.

Mødet startede med en gennemgang af referat fra et tidligere møde om materialevalg til det nye værk, sant de optioner der har ligget. Mange punkter blev drøftet, så lige nu er bordet næsten ryddet, men vi ved der kommer mange ting der skal tages stilling til gennem byggeperioden.

Vi har endnu ikke fået tilbagemelding om et muligt administrativt samarbejde med Sindal Vand. Vi forventer snart en løsning.

Der er nu skiftet 1380 målere ud af de 1412 der skal skiftes. Der har været flere småfejl der skulle rettes. Anders har haft en del arbejde med disse målere, og vi sender en regning til leverandøren for vores arbejde.

Reperationen af generator på den ene gasmotor er nu afsluttet, og vi kan igen køre med begge motorer. Arbejdet er udført af lokale firmaer, for vi har ikke mere servicekontrakt på de gamle motorer. Godt udført arbejde og til en god pris.

Det nye ORC anlæg bliver endeligt testet på Turboden fabrikken i Italien den 18. februar, og Jesper vil overvære denne test kørsel.

Vi har nu modtaget tilbud på levering af flis til det nye værk. Vi vil på landsmødet drøfte tilbuddene med de forskellige firmaer. Landsmødet afholdes i Aalborg hvor bestyrelsen og medarbejdere deltager.